ATE Bank Romania S.A.

ATE Bank Romania a fost infiintata in anul 1990, ca Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa, fiind prima banca cu capital mixt (roman si strain) din Romania. In luna Iunie 2006 Agricultural Bank of Greece (ATE Bank Greece) a preluat pachetul majoritar de actiuni. Odata cu schimbarea actionarului majoritar s-a modificat si numele bancii, devenind astfel ATE Bank Romania.

ATE BankOpinii clienti: Voturi: 12 / Nota: 3
Calitatea serviciilor:
Voturi: 3 / Nota: 3.00
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 3 / Nota: 3.67
Operativitate:
Voturi: 3 / Nota: 3.00
Angajati:
Voturi: 3 / Nota: 2.33
ATE Bank
  • Adresa: Bucuresti, Calea Grivitei nr.24, Sector 1
  • Cod SWIFT: MINDROBU
  • Cod BIC: MIND
  • Nr. inreg: J40/456/1991
  • tel: 021 20 06 111
  • fax: 021 30 30 732
  • call center: 021 20 06 156
  • web: www.atebank.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri ATE Bank

Categorie : Comparatii
Ca membra a UE, Romania se bucura de avantajele pietei comune. Numarul firmelor care si-au dezvotat o retea de clienti in afara granitelor Romaniei este in continua crestere.
Categorie : Card de credit
Banca Comerciala Romana a lansat, noul program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, care poarta denumirea de Programul "Bun de plata".
Categorie : Credite
Erste Asset Management are, la 5 ani de la lansarea pe piata, peste 5 miliarde lei active in administrare si peste 110.000 investitori.
Categorie : Comparatii
Accesul la e-mail si la calendarul de intalniri sau task-uri sunt cele mai folosite functionalitati pe telefonul mobil, de catre oamenii de afaceri.
Categorie : Economii
Cea mai mare banca cu capital de stat a redus dobanda platita la depozitele populatiei in lei si euro cu pana la jumatate de procent.
Categorie : Card de credit
Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care ofera avantaje clientilor care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu: 10% discount de fidelitate si 10% bani inapoi prin cardul TBI Credit.
Categorie : Asigurari
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis reluarea activitatii de emitere a asigurarii de raspundere civila RCA de catre Euroins.
Categorie : Shopping
Platforma online coradrive.ro este un serviciu care permite clientilor magazinelor Cora sa plaseze o comanda online, urmand ca apoi sa ridice produsele direct din magazin.
Categorie : Credite
In luna iulie 2013, soldul creditelor acordate de banci a coborat cu 1.2% fata de luna iunie 2013, iar in ultimul an scaderea a ajuns la 4.4 procente.
Categorie : Economii
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.