Cel mai ieftin RCA. Calculator de asigurari RCA Ieftin. Compara si cumpara online o asigurare RCA ieftina. Daca va doriti o polita pentru 6 sau 12 luni, moneycenter.ro compara ofertele tuturor companiilor de asigurari in cautarea celui mai ieftin RCA

Calculator cel mai ieftin RCA. Aici puteti compara si cumpara online cel mai ieftin tarif RCA din oferta completa a asiguratorilor.

 

Cea mai ieftina asigurare RCA

Cauti o asigurare RCA ieftina? In doar 2 minute poti sa compari si apoi sa comanzi cel mai ieftin RCA. Online. Simplu.
 
Calculeaza pret RCA
 
Comparam ofertele de asigurare RCA de la cele mai importante companii de asigurari din Romania. Lista societatilor autorizate sa comercializez asigurarea de raspundere civila

 
Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Pintilie Broker de Asigurare, partener moneycenter.ro.

Cauti o asigurare RCA ieftina pentru anul 2018?

In medie, diferenta intre cea mai ieftina asigurare RCA precum si cea avand pretul cel mai mare este de 30%. Aceasta este suma pe care o puteti economisi daca alegeti sa cumparati o asigurare auto RCA prin intermediul moneycenter.ro. Polita RCA include si Cartea Verde - asigurarea de care aveti nevoie daca iesiti cu automobilul asigurat din tara. Polita RCA se poate incheia pentru o perioada de 6 sau 12 luni

Cumpara un RCA ieftin 2018 prin intermediul moneycenter.ro comparand in prealabil ofertele asiguratorilor. In cazul asigurarii RCA cel mai ieftin pret este de regula si cel mai bun deoarece asigurarea de raspundere civila auto (polita RCA) despagubeste celalalt sofer in cazul producerii unui accident auto din vina dumneavoastra. Daca vrei sa va cumparati si o polita de asigurare facultativa - CASCO - este recomandat sa va cumparati politele RCA si CASCO de aceeasi companie de asigurari pentru a putea beneficia de extinderea de CASCO

Ghid asigurare RCA ieftina


Incepand cu anul 2010 in cazul asigurarilor RCA s-a implementat sistemul Bonus-Malus prin care pentru sunt recompensati cu un pret mai mic platit la asigurarea RCA conducatorii auto care nu au in istoric accidente auto si totodata penalizandu-I pe soferii care au produs accidente auto in trecut, acestia urmand sa plateasca un pret mai mare pentru asigurarea auto RCA. Companiile de asigurari ofera diverse bonusuri unor categorii sociale la cumpararea de asigurari auto. Astfel, pensionarii sau bugetarii beneficiaza de un RCA mai ieftin fata de tinerii care nu au foarte multi ani de experienta. Folosind calculatorul de RCA ieftin de pe moneycenter.ro puteti sa va asigurati ca veti cumpara cea mai ieftina asigurare RCA.
Asigurare

Contract / polita cu care un individ sau o entitate primeste protectie financiara sau plata daunelor din partea unei companii de asigurare.


Asigurare RCA

O asigurare RCA este asigurarea prin care se asigura tertii prejudiciati ca urmare a unui accident produs din vina conducatorului autoturismului asigurat. Asigurarea RCA este obligatorie si despagubeste o terta persoana si nu asiguratul. Polita RCA este atat in favoarea tertului despagubit cat si in favoarea persoanei asigurate. Persoana prejudiciata primeste in mod obligatoriu despagubirea cuvenita de la societatea de asigurare care a emis polita RCA, iar venitul asiguratului nu va fi afectat, despagubirea fiind platita de asigurator.


Asigurat

Persoana fizica sau juridica care, in schimbul unei prime de asigurare platite asiguratorului isi asigura bunurile impotriva anumitor calamitati naturale sau accidente. Asiguratul mai poate fi si o persoana fizica care se asigura impotriva unor evenimente ce pot sa apara in viata lor.


Calculator RCA Ieftin

Compararea prin intermediul unui calculator de preturi a ofertelor companiilor de asigurari auto. Prin intermediul unui calculator de RCA puteti sa cumparati cea mai ieftina asigurare RCA.


RCA Ieftin

Prin intermediul moneycenter.ro puteti compara toate ofertele de asigurare RCA ale companiilor care vand asigurari auto si astfel sa alegeti cel mai ieftin RCA. Cum asigurarea RCA il va despagubi pe tertul implicat intr-un accident auto este de preferat a se cumpara o asigurare RCA ieftina.


mai multe »