Compara, calculeaza si comanda online cea mai buna asigurare de locuinta

Compara si gaseste cea mai buna oferta pentru asigurarea locuintei tale. Protejeaza-ti locuinta si bunurile personale.

 

Cea mai buna asigurare de locuinta

Cauti o asigurare de locuinta buna? Compara si cumpara online in 2 minute cea mai buna asigurare pentru locuinta ta.
 
Calculeaza pret
 
Comparam ofertele de asigurare de locuinta de la cele mai importante companii de asigurari din Romania. Lista celor mai importante companii de asigurari din Romania este urmatoarea:

 
Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Pintilie Broker de Asigurare, partener moneycenter.ro.

Compara peste 10 oferte de asigurare locuinta. Alegeti cea mai buna oferta de asigurare.

Asigurarea casei este una dintre cele mai importante asigurari pe care o puteti face in viata. Asigurandu-va locuinta va protejati impotriva mai multor riscuri precum: cutremur, incendiu sau inundatie.

Comparand preturile pentru asigurarile de locuinte veti putea lua cea mai buna alegere atunci cand veti cumpara o asemenea asigurare. Pretul cel mai mic nu inseamna si cea mai buna asigurare a locuintei, verificati cu atentie care sunt si optiunile suplimentare, riscurile acoperite, soliditatea si reputatia companiei de asigurari.

Chiar daca aveti o asigurare obligatorie de locuinta puteti incheia o asigurare facultativa pentru a va acoperi complet, impotriva tuturor riscurilor.

moneycenter.ro va ofera posibilitatea de a gasi cea mai potrivita polita de asigurare a locuintei.

Asigurare

Contract / polita cu care un individ sau o entitate primeste protectie financiara sau plata daunelor din partea unei companii de asigurare.


Asigurat

Persoana fizica sau juridica care, in schimbul unei prime de asigurare platite asiguratorului isi asigura bunurile impotriva anumitor calamitati naturale sau accidente. Asiguratul mai poate fi si o persoana fizica care se asigura impotriva unor evenimente ce pot sa apara in viata lor.


Despagubire

Suma datorata de asigurator asiguratului/beneficiarului, in cazul producerii unui eveniment asigurat.


mai multe »