Asigurare obligatorie a locuintei PAD

Cumpara online asigurarea obligatorie PAD pentru casa ta.

Cea mai buna asigurare obligatorie de locuinta

Cauti o asigurare obligatorie de locuinta buna? Compara si cumpara online in 2 minute cea mai buna asigurare obligatorie de locuinta.
 
Calculeaza pret
 

Comparam ofertele de asigurare obligatorie de locuinta de la cele mai importante companii de asigurari din Romania. Lista celor mai importante companii de asigurari din Romania este urmatoarea:


 

Asigurarea locuintei a devenit obligatorie incepand cu anul 2011.

moneycenter.ro compara ofertele companiilor care ofera asigurari obligatorii pentru locuinta si va ajuta in luarea celei mai bune alegeri pentru ca sa dumneavoastra.

Selectati din optiunile posibile de asigurare a locuintei: PAD, PAID sau PAD Plus.

Puteti alege sa cumparati o polita facultativa de asigurare a locuintei, aceasta inlocuieste asigurarea obligatorie a locuintei si, in plus, acopera mai multe riscuri pentru o diferenta de prima platita foarte mica.

Consultati moneycenter.ro pentru a citi ghidurile si sfaturile noastre privind cumpararea celei mai bune asigurari de locuinta. Asigurare obligatorie locuinta ieftina pe moneycenter.ro

Asigurare

Contract / polita cu care un individ sau o entitate primeste protectie financiara sau plata daunelor din partea unei companii de asigurare.


Despagubire

Suma datorata de asigurator asiguratului/beneficiarului, in cazul producerii unui eveniment asigurat.


mai multe »