Alpha Bank Romania

In 1994, unul dintre cele mai importante grupuri financiare private elene - Alpha Bank Group, impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si firmele elene Bauxite AEM Parnassos, Papastratos ABES si Greek Bottling Company (3E), puneau bazele Alpha Bank in Romania, sub denumirea de Banca Bucuresti. La inceputul anului 2000, Banca Bucuresti a fost redenumita Alpha Bank Romania, iar in anul 2005 Alpha Bank AE devine actionar majoritar.

Alpha BankOpinii clienti: Voturi: 37 / Nota: 2.97
Calitatea serviciilor:
Voturi: 9 / Nota: 2.67
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 13 / Nota: 3.62
Operativitate:
Voturi: 7 / Nota: 2.71
Angajati:
Voturi: 8 / Nota: 2.50
Alpha Bank
  • Adresa: Bucuresti, Calea Dorobantilor 237 B, sector1
  • Cod SWIFT: BUCUROBU
  • Cod BIC: BUCU
  • Nr. inreg: J40/28415/1993
  • tel: 021 209 21 00
  • fax: 021 231 65 70
  • call center: 0 800 825 742
  • web: www.alphabank.ro
  • e-mail: info@alphabank.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Alpha Bank

Categorie : Credite
Banca promoveaza creditul ipotecar acordat in moneda nationala prin dobanzi apropiate de cele oferite la creditele in euro.
Categorie : Economii
Daca in la inceputul anului banca oferea dobanzi de peste 7 procente la lei, acum acestea au scazut sub 6 procente.
Categorie : Credite
Banca asigura clientilor care aleg creditul de refinantare cu garantii: cheltuielile cu ipoteca, evaluarea imobilului, cheltuielile notariale si polita de asigurare facultativa a imobilului, pentru primul an.
Categorie : Economii
Banca cu capital grecesc, a ajustat oferta de dobanzi platite la depozite, in scadere, cu pana la 1 procent, pentru economiile clientilor in lei, euro sau dolari.
Categorie : Credite
Banca elena a majorat cu pana la un procent marja de dobanda la creditele in euro, in timp ce pentru cele in lei aceasta a scazut cu jumatate de procent.
Categorie : Economii
Banca era singura care mai oferea dobanzi la depozitele in euro mai mari de 5 procente, acestea coborand dupa aceasta ajustare sub acest prag.
Categorie : Economii
Banca cu capital elen, este una dintre bancile care ofera unele dintre cele mai mari dobanzi la depozite bancare, atat pentru economiile clientilor in lei dar si la euro sau dolari.
Categorie : Card de credit
Alpha Bank a lansat o noua campanie adresata detinatorilor de carduri de credit emise de banca, si care le folosesc pentru plati la comercianti
Categorie : Credite
Clientii care acceseaza credite imobiliare de la Alpha Bank, primesc din partea bancii asigurarea gratuita a locuintei in primul an si evaluarea imobilului adus in garantie
Categorie : Economii
Banca cu capital elen a anuntat o promotie pentru clientii care deschid un cont de economii pana la finalul lunii august